Forever Living je najveći svjetski uzgajivač i prerađivač aloe vere i proizvoda na bazi ove biljke. Naši proizvodi sa aloja verom su prvi koji su dobili sertifkat od strane Međunarodnog naučnog savjeta za aloju (Inter- national Aloe Science Council Seal of Approval) za sastav i čistoću. Proizvodi poseduju i Košer, Halal i islamske sertifkate kvaliteta. Ovi proizvodi nisu testirani na životinjama.

+387 61 529 193
info@birajzdravlje.ba

PROIZVODI ZA KOŠTANO ZGLOBNI SISTEM

Da bi smo se osjećali dobro, neophodno je imati jake kosti i mišiće, kao i dobro podmazane zglobove. FLP proizvodi za podršku koštano zglobnom sistemu su proizvodi koji djeluju protiv bolova, protiv upala, regenerativno i poboljšavaju cirkulaciju i pokretljivost.

PČELINJI PROIZVODI

Osim Aloje, Forever Living Products je treći vodeći prozvođač meda i pčelinjih proizvoda u svijetu stopostotne čistoće. Pčelarstvo Kompanije se nalazi u idealnoj sredini – na visoravnima Arizone – gdje u iskonskim uvjetima košnicama ne prijeti nikakvo zagađenje ili uticaj hemijskih tvari. Osnovni sastojci se obrađuju na jedinstven način i sakupljaju pomoću patentiranih metoda i opreme. Svi Forever Living Products pčelinji proizvodi – Forever Royal Jelly, Forever Bee Pollen, Forever Bee Propolis – iz košnica stižu do Vas u prikupljeni u prirodnom stanju, bogati hranjivim tvarima, u originalnom obliku, tako kako to pčele tisućljećima čine.

NAPICI

Pored čistog Aloe Vera gela u žutom tetrapaku kao ključnog napitka za čišćenje i regeneraciju kompletnog sistema za varenje i imunitet, Forever Living Kompanija je odlučila da proširi asortiman, pa je u ovaj čisti gel dodala voće i druge prirodne komponente. Odaberite moćne napitke za zdravlje cijele porodice!

PROIZVODI ZA DJECU

FLP Kompanija je svojim inovativnim tehnologijama došla i do idealnih proizvoda za zdravlje naših najmlađih, imajući na umu koliko je važna uloga aloje i fitonutrijenata za zdrav imuni i probavni sistem kod djece. Ojačajte imunitet Vaših mališana!

DETOX I REGULACIJA TJELESNE TEŽINE

Gubiti kilograme ali i centimetre u obimima nikad nije bilo lakše! Ukoliko želite da se osjećate i izgledate dobro, vratite izgubljenu energiju a izgubite masne naslage, na pravom ste mjestu!

PROBAVNI TRAKT

Pored Aloe Vera gela kao ključnog napitka za čišćenje i regeneraciju kompletnog sistema za varenje, iz ponude izdvajamo i ostale proizvode, koji će učiniti da se ponovo osjećate lako i puni energije. Odaberite moćne kombinacije za zdravlje Vašeg probavnog trakta!

PAKETI

Iz naše bogate ponude izdvajamo par combo paketa naših proizvoda. Paketi su povoljniji u odnosu na kupovinu pojedinačnih proizvoda sadržanih u paketima i na svaki paket možete ostvariti dodatni popust od 5%. Bilo da želite poboljšati Vaše zdravlje, izgubiti višak kilograma, uraditi kompletan detox organizma ili jednostavno želite postati saradnik Kompanije, ovi paketi su najbolja opcija!

Sanja Marić Hota

Sanja Marić Hota

Želite razgovarati sa nama? Upišite svoje pitanje ili komentar i odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.