Forever Living je najveći svjetski uzgajivač i prerađivač aloe vere i proizvoda na bazi ove biljke. Naši proizvodi sa aloja verom su prvi koji su dobili sertifkat od strane Međunarodnog naučnog savjeta za aloju (Inter- national Aloe Science Council Seal of Approval) za sastav i čistoću. Proizvodi poseduju i Košer, Halal i islamske sertifkate kvaliteta. Ovi proizvodi nisu testirani na životinjama.

+387 61 529 193
info@birajzdravlje.ba
Image thumbnail

O nama

Dobro došli na platformu za neovisnu distribuciju Forever Living proizvoda na bazi aloe vere....

Biraj zdravlje

Moje ime je Sanja Marić-Hota i nezavisni sam distributer Forever Living proizvoda.

Proizvodi su renomiranog Američkog brenda Forever Living Products (ili Aloe Vera Company) koji postoji već 44 godine i koji je uzgajivač, prerađivač i distributer proizvoda na bazi aloe vere i pokriva 92% svjetske proizvodnje aloe vere sorte Barbadensis Miller.
U ponudi imamo preko 150 proizvoda.

Proizvodi su pod konstantnim proizvodnim nadzorom i imaju najzahtjevnije svjetske certifikate, a među njima KOSHER, IASC, HALLAL i mnogi drugi koji garantuju potpunu prirodnost i učinkovitost proizvoda.
Kompanija posluje u 170 zemalja svijeta a u BiH posluje vec preko 20 godina.

Bilo da Vas zanima kupovina proizvoda, ostvarenje dodatnog popusta ili biste htjeli postati naš poslovni saradnik, na pravoj ste adresi!

Forever Living Company

Zašto izabrati proizvode kompanije FOREVER LIVING?

 • Kompanija Forever Living Products proizvodi najčistiji Aloe Vera gel, bez konzervansa, šećera i bez glutena (99.7% aloe vera gel i 0.3% vitamin C iz papaje)
 • Uzgajivač aloje broj 1 u svijetu i posjeduje zaokruženi cjelokupni i patentirani proizvodni proces;
 •  Posjeduju svoje plantaže i na taj način doprinosi njenom što kvalitetnijem rastu;
 • Ručno se bere, filetira i koristi se samo gel iz središta lista, aloin se odstranjuje (ima laksativno dejstvo);
 • Na tržištu izuzetno uspješno traje već 44 godine;
 • Proizvode plasira u 170 zemalja svijeta i za svaku zemlju svijeta ima odobrenje Ministarstva Zdravlja te zemlje a proizvodi su najprodavaniji u Japanu;
 • Preko 100 miliona zadovoljnih korisnika;
 • Posjeduju sve zvanične certifikate;
 • Tim stručnjaka koji radi u njihovim laboratorijama na istraživanjima i
  Kompanija Forever Living Products svake godine investira i ponovo sadi 50 miliona biljaka Aloe Vera na svojim plantažama. A poznavajući činjenicu da samo 20 biljki Aloe Vera mijenjaju jedno drvo pretvarajući jednake količine ugljendioksida u kiseonik u jednom mjesecu, što bi značilo da ove biljke na njihovim plantažama u svom rastu mjesečno pročiste 100 hiljada tona ugljen dioksida, daje na još većem značaju ovoj Kompaniji jer jako mnogo doprinosi zaštiti čovjekove okoline, i to se radi kontinuirano i efikasno.

Sanja Marić Hota

Sanja Marić Hota

Želite razgovarati sa nama? Upišite svoje pitanje ili komentar i odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.